Matti Sorvari Oy – Viemäröinti, kunnallistekniikka

Kirkkonummi, pääkaupunkiseutu, Uudenmaan alue

Ota yhteyttä!

Viemäröinti ja viemärit ovat yksi tärkeä osa kunnallistekniikkaa. Asuminen on huomattavasti vaivattomampaa ja mukavampaa silloin, kun viemäriratkaisut ovat kunnossa ja toimivat hyvin.

Viemäröintijärjestelmän avulla rakennuksen jätevedet kulkeutuvat viemäriputkiston läpi kunnalliseen verkostoon ja lopulta jäteveden puhdistamolle. Toisinaan kunnallistekniikka ei yllä taajama-alueiden ulkopuolelle, jolloin jätevesijärjestelmä pitää toteuttaa kiinteistökohtaisesti.

Viemäröintisaneeraus

Viemäröinti pielessä tai huoltoa vailla?

Matti Sorvari Oy:llä on vuosikymmenien työkokemus ja vahva ammattitaito kunnallisteknisten töiden ja saneerausten hoitamisesta. Viemäröintien toteuttaminen ja viemärisaneeraukset vaativat asiantuntevaa ja huolellista osaamista, jotta järjestelmä toimii oikealla tavalla.


Kannattaa muistaa myös hyvin toimivien salaojituksien merkitys. Pahimmillaan huonokuntoinen tai viallinen salaojitus aiheuttaa rakennukselle ikäviä kosteus- tai homevaurioita.

Toimivat ja turvalliset viemäriratkaisut sekä salaojitukset ovat osa mukavaa asumista!


Toimimme luotettavana tahona kunnallisteknisten toteutuskohteiden rakentamisessa ja korjaustöissä.

Puhelin-ikoni

Ota meihin yhteyttä, niin suunnittelemme ja toteutamme onnistuneet viemäröinnin ratkaisut tarpeisiisi! Palvelemme Kirkkonummelta käsin koko Uudenmaan alueella.

Yhteydenotto